PIME Specialist Coatings
A perfect finish

Notícies

DOMETIC confia en PIME SPECIALIST COATINGS per a l’acabat de les seves caixes fortes

28 setembre, 2018 |

Són molts anys investigant, envoltant-nos dels millors partners i aplicant processos de producció que garanteixin el millor acabat i durabilitat per a arribar a oferir a les millors marques acabats innovadors, impactants i diversitat en la gamma de color.

En PIME Specialist Coatings, som especialistes en el tractament de pintura en pols aplicada en les caixes fortes, aconseguint d’aquesta forma els excel·lents acabats que ofereixen els productes de Dometic.

Dometic, és una empresa que roman fidel a les seves arrels des de 1919, desenvolupant incansablement solucions intel·ligents, i sovint, premiades. Aquesta ofereix als seus clients, entre molts productes, una gamma de caixes fortes que es divideixen en tres classes: Premium, Advanced i Standard. Les tres compten amb dissenys exclusius i de gran estil amb cantonades arrodonides i última tecnologia, garantint d’aquesta forma una seguretat a tots els nivells.

 

 

Per a aquest projecte de recobriment en pintura en pols per a les caixes fortes de Dometic, PIME Specialist Coatings va utilitzar una pintura poliester amb textura i glitter per a aconseguir una bona dispersación, excel·lent color i durabilitat.

 

Compti amb PIME Specialist Coatings per a assegurar l’excel·lència de l’acabat dels seus productes. Demani més informació i el nostre equip estarà encantat d’estudiar les seves necessitats i oferir la millor.

Altres notícies relacionades

 

Estructures Novetats 9 març 2021

Recobriments amb pintura en pols per a la indústria de l’estampació metàl·lica.

Industrial CA 30 setembre 2019

Per què és Millor Pintar amb Pintura en Pols?

Acabats 17 juliol 2019

La pintura en pols, l’opció d’alta qualitat i sense manteniment per als objectes quotidians dels nostres clients

Consulti totes les notícies
PIME Specialist Coatings
Avís legal Política de privacitat Política de cookies

© 2018 - PIME Specialist Coatings - Tots els drets reservats - NEORG
MENU

PIME