PIME Specialist Coatings
A perfect finish

Notícies

La sostenibilitat comença per el terrat

28 setembre, 2018 |

En l’actualitat, a causa de la deteriorada situació mediambiental i els problemes associats al canvi climàtic, un dels aspectes més determinants a tenir en compte a l’hora de dur a terme un projecte arquitectònic és la sostenibilitat.
Estudis realitzats en diferents universitats de prestigi per tot el món (com la Universitat de Burnley o la de Califòrnia), revelen com els colors de les pintures en les edificacions poden contribuir de manera positiva al planeta, en concret el color de les teulades.
En lloc d’absorbir la calor de l’exterior, els sostres blancs reflecteixen la il·luminació solar en un 85%, retornant la llum a través de l’atmosfera a l’espai i proporcionant un ambient més fresc tant en l’exterior com a l’interior de l’immoble. Amb un component estètic important, si es tria productes de pintura per a teulades d’alta qualitat, es millorarà l’aspecte i, conseqüentment, augmentarà el valor de l’establiment.
Amb l’objectiu de millorar i minimitzar l’impacte mediambiental, a PIME Specialist Coatings oferim el pintat a les nostres instal·lacions amb pintura en pols d’alta qualitat per a exterior, tant per a teules i finestres, com per qualsevol element de construcció, amb components 100% lliures de solvents i específicament disenyats per a tindre una llarga duració. A diferència del pintat ja existent, a PIME Specialist Coatings hem desenvolupat una tècnica de pintat pròpia que ens permet oferir un gran estalvi en el cost por unitat.

Disposem de una amplia gama de colors i acabats amb els que oferim, ademés d’eficiència energètica, un toc de distinció i exclusivitat a els seus projectes.

Les pintures que utilitzem estan desenvolupades per AzkoNobel i totes disponen del certificat QUALICOAT, que garanteixen la qualitat i el bon resultat de les mateixes.

Altres notícies relacionades

 

Estructures Novetats 9 març 2021

Recobriments amb pintura en pols per a la indústria de l’estampació metàl·lica.

Industrial CA 30 setembre 2019

Per què és Millor Pintar amb Pintura en Pols?

Acabats 17 juliol 2019

La pintura en pols, l’opció d’alta qualitat i sense manteniment per als objectes quotidians dels nostres clients

Consulti totes les notícies
PIME Specialist Coatings
Avís legal Política de privacitat Política de cookies
© 2018 - PIME Specialist Coatings - Tots els drets reservats - NEORG
MENU

PIME