PIME Specialist Coatings
A perfect finish

Sobre Nosaltres

PIME Specialist Coatings, experts en Recobriment de Pintura en Pols des de 2007

Està liderada actualment per Marc Guerra Camps, la personalitat és molt inquieta i curiosa. Aquesta motivació i valors ens ha portat a ser l’empresa que som avui dia.

El nostre equip està compost per un departament comercial i de màrqueting qualificat i aplicadors de pintura en pols, tant en peces petites com a gran format. Junts, vam brindar serveis de recobriment en pols de la millor qualitat per a sectors com a vehicles i transport, industrial, marina, mobiliari, sanitari, arquitectura, entre d’altres.

Som una empresa que tracta cada nou projecte dels seus clients com si fos propi, involucrant-se al 100% i aportant idees i solucions tant a nivell de decoració com de resistència i protecció.

Estem ubicats a Sils, Girona, on va començar la nostra activitat amb unes instal·lacions de 500m2. Al llarg dels anys, la nostra capacitat i mida va augmentar, sent en l’actualitat unes instal·lacions de 2000 m2.

Després d’anys d’esforç i treball la companyia es va establir definitivament dins el mercat industrial i arquitectònic. Amb les nostres renovades instal·lacions, estem completament preparats per a realitzar el millor recobriment en pols des de peces petites fins a gran format com portes i tanques.

En PIME Specialist Coatings hem sabut transmetre als nostres empleats, proveïdors i clients la nostra filosofia de personalització amb cada projecte i aportació de solucions fetes a mida. Ho demostren les estretes col·laboracions amb els millors proveïdors a nivell mundial, a més del fet de tenir la sort de comptar amb clients de marques reconegudes mundialment i líders en els seus respectius mercats.

PIME Specialist Coatings
Avís legal Política de privacitat Política de cookies

© 2018 - PIME Specialist Coatings - Tots els drets reservats - NEORG
MENU

PIME